FOTO/VIDEO: PSD Bistrița-Năsăud a depus candidaturile pentru Consiliul Județean. ”Continuăm dezvoltarea”

Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud a depus, vineri, la Biroul Electoral Judeţean, dosarele candidaților la alegerile locale din 9 iunie, atât pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, cât și pentru fotoliile de consilieri județeni.

Lista PSD este deschisă de Emil Radu Moldovan, actualul președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și candidat pentru un nou mandat.

Așa cum prevede legea, am depus astăzi o nouă candidatură pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, împreună cu noua mea echipă, o echipă care știe ce are de făcut, știe unde sunt lucrurile astăzi, unde trebuie să continue. Avem cu cine și cu ce, dar și voința necesară să continuăm dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud”, a spus Emil Radu Moldovan.

Liderul PSD Bistrița-Năsăud a menționat că pe lista pentru Consiliul Județean se regăsesc 13 tineri sub 35 de ani, membri ai organizației de tineret a partidului, precum și 12 femei, 23 de nume noi și un reprezentant al Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud.

Astfel, pe locul doi pe lista social-democraților figurează Camelia Tabără, actual vicepreședinte al administrației județene, urmată de Paul Vasile Pop, liderul tinerilor social-democrați din județ.

Lista PSD pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud este completată de Daniel Claudiu Tămaș, Lucia-Augusta Săsărman, Mihai Tudor Suciu, George Pop, Mirela Maria Cîrcu, Petru-Nicolae Popescu, Romulus Pop, Simona Elena Duca, Ioan-Alin Demian, Ciprian Buta, Mihael-Simion Forai, Nicolae-Grigore Lupșan, Angelo-Aurelian, Manea, Grigore Sas, Emiliana-Cristina Darabont, Ionuț- Bogdan Turbat, Maria Ulecan,  Viorel Ința, Alin Burcutean, Dumitrița Baniai, Paul Iorga, Cristian Tăloi, Claudia Timoce, Aurel Candale, Ieronim Avram, Ana Emilia Bodriheic, Gheorghe Marin, Ionuț Mutu,  Anamaria Foriș, Claudiu Andraș, Ana-Maria Gaftone, Darius Moldovan, Marinel Bodiu, Daniela Furcea și Gabriel Perhaiță.

Aceasta este echipa PSD. Suntem în plină activitate. Lucrurile pe care le-am făcut în ultimii 12 ani, atât noi la Consiliul Județean, cât și alături de colegii mei primari, ne fac să fim încrezători că pe 9 iunie majoritatea cetățenilor județului vor vota continuarea dezvoltării județului”, a adăugat Emil Radu Moldovan.

Președintele PSD Bistrița-Năsăud mai afirmă că partidul din care face parte și-a propus să câștige alegerile și este încrezător că PSD va avea din nou majoritate în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

”Sunt încrezător că vom avea majoritate. În 2012 nu am avut, în 2016 am avut, în 2020 iarăși nu am avut. Luând lucrurile așa, cu una da și una nu, sunt încrezător că acum vine rândul cu da, dar acest lucru vor decide cetățenii și Bunul Dumnezeu. E cu mult mai simplu de lucrat atunci când ai o majoritate alături de tine, dar ne descurcăm și fără, nu va fi o problemă”, a încheiat Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *