FOTO/VIDEO: S-a deschis sezonul moto 2024. Marș al motocicliștilor pe străzile din oraș

Comunitatea moto din Bistrița-Năsăud a deschis sâmbătă, prin intermediul unui eveniment organizat în poligonul de pe strada Grănicerilor din municipiul Bistrița, noul sezon al plimbărilor pe două roți.

Evenimentul ”Fii motociclist pentru o zi”, organizat de asociațiile Trust MC Bistrița și Iron Fist MC, a reunit la Bistrița sute de motocicliști pregătiți de noi aventuri și călătorii pe două roți, dar și oameni curioși care au avut ocazia să afle mai multe despre motociclism și chiar “ dea o tură cu motorul” ca pasageri.

Evenimentul are ca scop principal promovarea culturii moto pe care noi, cei din cluburile moto, o trăim din plin. Ne dorim să atragem atenția că a început sezonul moto și că motocicliștii vor fi din ce în ce mai prezenți în trafic. Cu ajutorul școlilor de șoferi partenere, ne propunem să câștigăm și noi motocicliști care să se alăture comunității deja în creștere. Ne dorim să conturăm o comunitate moto mai strânsă, care să ajute, să se implice pe viitor în diverse activități. Când ne referim la moto vorbim deja despre un mod de viață”, a explicat pentru Ziar de Bistrița Dan Călin Țirău, unul dintre organizatorii evenimentului.

Din poligonul de pe strada Grănicerilor, motocicliștii au pornit într-un marș pe străzile din Bistrița, parcurând traseul Grănicerilor – Bulevardul General Grigore Bălan – strada Bistricioarei – strada Dornei – strada Gheorghe Șincai – Bulevardul Independenței. Returul s-a desfășurat pe traseul Bulevardul Independenței – strada Gării – Bulevardul Republicii – strada 1 Decembrie – strada Calea Moldovei – mall și intrarea spre Poligon.

Activitățile organizate în cadrul evenimentului ”Fii motociclist pentru o zi” continuă pe parcursul zilei de sâmbătă. În poligonul de pe strada Grănicerilor au loc prezentări de motociclete, scutere și ATV-uri și sunt amenajate și standuri cu produse și accesorii reprezentative acestui domeniu.

Cei prezenți pot participa și la o tombolă cu premii, organizatorii punând la bătaie o școlarizare moto/auto gratuită din partea JRX Drive și un ITP moto gratuit de la ILSO Autotest. 

De asemenea, în premieră pentru municipiul Bistrița, tot sâmbătă va avea loc și un show de stunt riding al băieților de la K Team din Ungaria. 

După terminarea programului în aer liber, participanții sunt așteptați la Soho Music Hall unde va avea loc un concert al trupei Altar.

Prin această acțiune, motocicliștii au vrut să atragă atenția că vor fi și ei prezenți în trafic și că își doresc un sezon fără incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *