FOTO/VIDEO: Seară plină de adrenalină la Gala Dynamite Fighting Show de la Bistrița

Sala Polivalentă TeraPlast Arena din municipiul Bistrița a găzduit, vineri seara, cea de-a 23-a ediție a Dynamite Fighting Show, un eveniment cunoscut în rândul fanilor sporturilor de contact din România, promoterul acestuia fiind Cătălin Moroșanu.

Evenimentul, intitulat ”Urmașii lui Dracula”, a adus la Bistrița sportivi din România și din afara țării, precum și invitați speciali – legendarii campioni Remy Bonjasky și Peter Aerts.

Timp de aproximativ 5 ore, sportivii au oferit adevărate spectacole în ring, spre încântarea participanților la eveniment.

Bistrița a fost reprezentată în această gală de cinci sportivi – Sebastian Lutaniuc, Bogdan Suru, Paul Danci, Remus Tărpian și Vasile Cotelea.

Gala a debutat cu trei meciuri în undercard, la care au luat parte trei sportivi din Bistrița (Paul Danci, Remus Tărpian și Vasile Cotelea), de la clubul Profesional Fight Gym, toți trei reușind să câștige în ring, și a continuat apoi cu alte 10 meciuri.

Unul dintre cei trei sportivi care au luptat în undercard – Vasile Cotelea – l-a avut ca adversar pe fiul legendarului campion Peter Aerts, Marciano Aerts, sportivul bistrițean reușind să învingă.

În cadrul evenimentului a avut loc un turneu piramidal de 4 la categoria semigrea, care a pus în joc titlul de campion al Dynamite Fighting Show. Andrei Leuștean, Costin Dinu, Andrei Ostrovanu și Andrei Andreescu au luptat pentru acest titlu, în finală ajungând Andrei Leuștean și Andrei Ostrovanu. În cele din urmă, Andrei Leuștean a câștigat titlul de campion al ediție cu numărul 23 a DFS.

De asemenea, a avut loc și un meci pentru centura intercontinentală ISKA la categoria ușoară. Ionuț Popa, unul dintre cei mai cunoscuți luptători, finalist al turneului Dynamite Fighting Show din anul 2021, a luptat cu marocanul Odris Ramzi pentru titlul intercontinental ISKA la categoria ușoară. Marocanul a dat dovadă de comportament nesportiv jignind un oficial din ring, astfel că titlul a ajuns în cele din urmă la român.

La Dynamite Fighting Show au avut loc și alte lupte internaționale, între sportivi români și sportivi din străinătate. Spre exemplu, sportivul bistrițean Sebastian Lutaniuc, antrenat de Ionel Burduhos, a luptat cu campionul Ungariei, Balazs Kiss, cel din urmă ieșind învingător.

Un alt bistrițean care a intrat în ring a fost Bogdan Suru. El a luptat cu Andrei Varga, cel din urmă ieșind învingător.

Meciurile au fost la înălțime, sportivii au reușit să ofere momente spectaculoase publicului. Luptătorii au fost susținuți de spectatori pe tot parcursul evenimentului, cei din urmă reușind să se bucure de atmosfera evenimentului, inclusiv în meciurile din undercard.

Gala Dynamite Fighting Show a fost organizată pentru a 23-a oară la nivel național și prima dată în municipiul Bistrița. Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și al Clubului Profesional Fight Gym.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!