FOTO/VIDEO: Ștrandul Codrișor, oază de răcoare și relaxare

Ștrandul Codrișor din municipiul Bistrița s-a deschis săptămâna aceasta și este o adevărată oază de răcoare și relaxare în zilele toride de vară, fiind locul în care bistrițeni de toate vârstele aleg să își petreacă timpul liber.

Ștrandul îi așteaptă pe toți cei care iubesc mișcarea, iubesc apa. S-au făcut intervenții importante, atât reparații, cât și lucrări de întreținere. Au fost reparate rigolele, au fost făcute reparații la toalete, au fost igienizate toate spații, a fost cosită iarba, instalația de încălzire a apei este funcțională în prezent. Ștrandul este preferat de bistrițeni. Astăzi a fost cald, a fost lume multă, oamenii vin către ștrand. Este o destinație foarte cunoscută și îndrăgită de bistrițeni. Și eu veneam aici când eram copil. E un loc de referință pentru toți cei care am crescut în acest oraș. Vom organiza tot felul de evenimente la ștand, precum bătăi cu spumă, competiții sportive. Vom încerca să îi dăm și această conotație de sport, pe lângă cea de divertisment. Discutăm despre activități care țin de zona sportului de masă”, a declarat primarul Ioan Turc.

Cei care aleg să se relaxeze la Ștrandul Codrișor au la dispoziție trei bazine de înot (unul mare de dimensiuni olimpice și două mici destinate copiilor), precum și o zonă de plajă dotată cu șezlonguri și umbreluțe. 

Tarifele sunt de 11 lei pentru adulți și 6 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari. Prețul pentru folosirea unui șezlong este 9 lei.

Ștrandul este deschis de marți până duminică, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Lunea este închis pentru igienizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *