FOTO/VIDEO: Gospodării din localitatea Urmeniș, inundate în urma ploilor abundente

Precipitaţiile abundente din ultimele ore au generat probleme unor familii din localitatea Urmeniș cărora gospodăriile le-au fost inundate.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Urmeniş şi un echipaj de pompieri de la Sărmaşu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Mureş au intervenit pentru evacuarea apei din trei gopodării afectate în urma ploilor.

Pompierii au intervenit și au reușit să evacueze apa din două gospodării. În aceste momente se mai intervine în cea de-a treia gospodărie. Apa începe să se retragă gravitațional.

De asemenea, pompierii bistrițeni au fost solicitați să intervină și în județul Sibiu, unde au fost înregsitrate probleme grave din cauza ploilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, ”se deplasează în zona de competentă a ISU Sibiu următoarele forțe și mijloace: 1 ofițer și 15 subofițeri, 1 microbuz, 1 ACI, 1 motopompă de capacitate mare și 4 motopompe transportabile”.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

error: Content is protected !!