Gabriel Lazany: 9 iunie este o zi hotărâtoare pentru viitorul Bistriței!

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Bistrița, Gabriel Lazany, este de părere că ziua de 9 iunie este una ”hotărâtoare” pentru viitorul orașului, motiv pentru care îndeamnă alegătorii să iasă la vot în număr cât mai mare.

Vineri, în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, Gabriel Lazany, alături de Emil Radu Moldovan, candidatul social democraților la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, și de o parte din echipa PSD, a susținut o conferință de presă în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, marcând astfel finalul campaniei.

În primul rând, vreau să le mulțumesc bistrițenilor pentru această campanie. Am simțit că au fost tot timpul alături de mine. De-a lungul pașilor pe care i-am parcurs prin oraș, am discutat cu foarte mulți dintre ei. Îi asigur pe toți că, dacă voi primi încrederea lor și voi deveni primar al municipiului Bistrița, voi fi un prima corect cu banii lor și nu voi aștepta până în ultima lună de campanie ca să mă vedeți muncind, ci o voi face din prima și până în ultima zi, la fel de intens, la fel de corect. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la toate evenimente noastre. De asemenea, îi mulțumesc domnului președinte Emil Radu Moldovan care va fi partenerul meu în următorii 4 ani și care a fost alături de mine în această campanie. Practic, el a trebuit să facă două campanii într-una singură. Asta arată că din punct de vedere fizic și psihic face față unui nou mandat de 4 ani”, a spus Gabriel Lazany.

Candidatul PSD afirmă că 9 iunie este o zi hotărâtoare pentru viitorul Bistriței, motiv pentru care a transmis câte un mesaj tuturor categoriilor de alegători.

”Le spun bistrițenilor că 9 iunie este o zi hotărâtoare pentru viitorul Bistriței. Vom trăi în minciună și heirup electoral sau vom rupe pisica și vom pune Bistrița pe mâini bune, adică pe mâna tuturor cetățenilor? Aceasta este alegerea de duminică. Celor care au fost dezamăgiți de actuala administrație, le transmit un mesaj din inimă: există speranță, speranța să facem lucrurile cum trebuie și vă asigur că mă pricep să fac asta. Celor care nu știu pe cine să pună ștampila, le transmit că pe 9 iunie au șansa să aleagă nu un politician, ci un om care toată viața lui a făcut bine și a lucrat în interesul oamenilor. Sunt un profesionist, nu un politician. Știu să fac administrație mai multe decât politică. Pe susținătorii mei îi asigur că nu îi voi dezamăgi, ci voi face tot ceea ce am promis că fac. Eu nu am fost învățat să mint, ci să rezolv probleme. Celor care nu vor vota cu mine, le spun și lor din inimă: voi fi primarul tuturor. De data aceasta nu este vorba despre o alegere politică, ci despre o alegere profesionistă. Vreți mai multă administrație sau mai multă politică? Pe tineri îi rog să vină la vot și să decidă soarta acestui oraș și posibilitățile lor de a avea un oraș așa cum și-l doresc ei. Vă promit că în următorii ani o să rupeți TikTok-ul și Instagram-ul cu locațiile din Bistrița. O să mergem împreună pe stadion, la concerte în aer liber și să ne dăm cu bicicleta sau cu skate-ul, probabil mai mult voi. Veniți la vot și Bistrița va fi și ea pe mâini bine! Județul este deja!”, a mai spus Gabriel Lazany.

Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie, concomitent cu cele europarlamentare. La nivelul județului Bistrița-Năsăud sunt așteptați la urne peste 260.000 de alegători, în județ fiind amenajate 314 secții de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!