Gabriel Lazany: Am solicitat Primăriei Bistrița permisiunea să amplasăm un ecran gigant pe pietonal. România merită să fie susținută de bistrițeni!

Primarul ales al municipiului Bistrița, Gabriel Lazany, anunță că organizația politică din care face parte a solicitat Primăriei Bistrița permisiunea de a amplasa un ecran gigant pe pietonalul Liviu Rebreanu, pentru vizionarea meciurilor echipei naționale a României de la EURO 2024.

”Bistrița, hai la meci! ROMÂNIA merită să fie susținută de bistrițeni, merită să fim împreună la meciul de sâmbătă. Am solicitat primăriei permisiunea să amplasăm un ecran gigant pe pietonal, astfel încât și bistrițenii să se bucure de emoția campionatului european. Sportul unește comunitatea și vă așteptăm la meci, sâmbătă! Hai România!”, a transmis Gabriel Lazany.

Solicitarea transmisă Primăriei Bistrița este semnată de președintele PSD Bistrița, Daniel Suciu.

”Echipa Națională a României are mii de suporteri în Bistrița și credem că vizionarea împreună a meciului de sâmbătă, 22.06.2024, ora 22:00 reprezintă încă un motiv pentru a uni comunitatea”, se arată în solicitarea semnată de Daniel Suciu.

După debutul entuziasmant de la EURO 2024, România – Ucraina 3-0 (goluri Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș), tricolorii lui Edward Iordănescu dau piept sâmbătă, la Koln, cu naționala Belgiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!