Gabriel Lazany: Bineînțeles că voi veni cu o restructurare și o modificare a organigramei Primăriei Bistrița

Primarul ales al Bistriței, Gabriel Lazany, a declarat joi, într-o conferință de presă, că va face o analiză, după ce își va prelua mandatul, cu privire la organigrama Primăriei Bistrița și că va propune o modificare a acesteia.

“Am înțeles că recent, printr-o hotărâre de Consiliu Local, a fost aprobată o modificare de organigramă prin care au fost înființate câteva posturi noi de directori. Voi analiza și bineînțeles că voi veni cu o restructurare și o modificare a organigramei.

Nu spun că facem o restructurare în sensul de a da oameni afară, dar vom face ca activitatea să fie mai fluidă, mai coerentă în tot ceea ce înseamnă Primăria Bistrița. Sunt unele întrebări pe care le am în ceea ce privește organigrama pentru că sunt unele posturi pe care le văd dublate ca și competențe și aplicabilitate. În cazul celor dublate s-ar putea să facem restructurări de genul reducerilor”, a spus Gabriel Lazany.

Lazany, despre externalizarea unor servicii din Primaria Bistrița!

Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea de a externaliza anumite servicii din Primăria Bistrița, Gabriel Lazany a răspuns: ”Nu am făcut nicio externalizare a serviciilor nici la spital.

Chiar sunt împotriva acestui gen de activități pentru că de-a lungul carierei mele nimeni nu m-a putut convinge că un serviciu poate fi făcut rentabil în mediul privat și nu se poate face și în domeniul public. De aceea am fost împotriva acestor externalizări și în spital. (…) În ceea ce privește Primăria Bistrița, nu voi face nici aici externalizări. Mai mult decât atât, intenționez să dezvolt și partea de reparații care este acum în Direcția de Infrastructură și Servicii și să fac chiar o divizie de asfaltări și cât mai multe asfaltări să poată fi făcute în regie proprie”.

În conferința de joi, Gabriel Lazany le-a cerut funcționarilor din Primăria Bistrița să își concentreze atenția asupra depunerii proiectelor cu finanțare europeană pe noul exercițiu financiar 2021-2027, afirmând că, în opinia sa, situația din acest punct de vedere este ”de-a dreptul critică, chiar dramatică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!