După 9 ani de promisiuni, Primăria Bistrița a demarat licitația pentru grădinița de pe Bălcescu! Primăria speră să prindă finanțare din bani europeni pentru această investiție!

Grădiniță cu 2 etaje și 10 clase!

Grădinița de pe strada Nicolae Bălcescu va avea regim de înălţime D+P+2E și va avea în componență 10 săli și spații auxiliare distribuite astfel:

– la demisol: sală multifuncţională, grupuri sanitare, vestiar, bibliotecă, depozitare si întreţinere, administrative+contabilitate, vestiar personal, circulaţii si scara de acces pe nivel;

– la parter: două săli de grădiniţă, circulaţii, grupuri sanitare, administrativ, scara de acces pe nivele, oficiu, medic, logopedie, accese principale si secundare;

– la etaj I: patru săli de grădiniţă, circulaţii, grupuri sanitare, scara de acces pe nivele;

– la etaj II: patru săli de grădiniţă, circulaţii, grupuri sanitare, scara de acces pe nivele.

Lucrări de execuţie aferente obiectivului de investiţii ” Construire imobil nou pentru Grădiniţa nr.2, str. N.Bălcescu, nr.38A, municipiul Bistriţa”

Valoare estimata: 3.857,810 RON!

Primăria Bistrița speră să prindă bani europeni pentru finanțarea proiectului !

Procesul de atribuire a contractului este iniţiat sub incidenta prezentei clauze suspensive in sensul ca încheierea contractului de achiziţie publica este condiţionată de încheierea contractului de finanţe din fonduri europene. Procesul de atribuire a contractului este iniţiat sub incidenta prezentei clauze rezolutorii in sensul ca intrarea in vigoare a contractului de achiziţie publica este condiţionată de încheierea contractului de finanţe din fonduri europene.

Primăria Bistrița speră să prindă finanțare europeană pentru această investiție,în caz contrar contractul de execuție NU va fi încheiat! Dacă se pierd banii europeni, există varianta ca Primăria Bistrița să aloce bani de la bugetul local, deoarece municipiul se află în criză pe acest domeniu și în ultimii 20 de ani NU s-a construit nicio grădiniță.

error: Content is protected !!