Gratuit la patinoarul Ice Arena, în săptămâna „Școala altfel”!

Elevii din municipiul Bistrița care au intrat în săptămâna „Școala altfel” beneficiază de gratuitate la patinoarul Ice Arena, de luni până vineri, în intervalul 10.00-12.00, în grupuri însoțite de cadre didactice, a anunțat primarul Ioan Turc.

Gratuit la patinoar, în săptămâna „Școala altfel”! Elevii clasei a VI-a D de la Colegiul Național “Andrei Mureșanu” sunt primii care au venit să se bucure de două ore gratuite la patinoarul „Ice Arena’ din Piața Centrală. De altfel, Primăria municipiului a anunțat, prin Inspectoratul Școlar Județean, că toți elevii care au intrat în săptămâna „Școala altfel” beneficiază de gratuitate la patinoar, de luni până vineri, în intervalul 10.00-12.00, în grupuri însoțite de cadre didactice. Feeria pe patine vă așteaptă!”, a transmis, pe Facebook, primarul Ioan Turc.

Patinoarul Ice Arena s-a deschis de Moș Nicolae, acesta fiind amenajat în baza unui parteneriat public-privat, taxa lunară pentru închirierea domeniului public fiind de 3.000 de lei. Dacă vremea va permite, patinoarul va funcționa până la finalul lunii februarie 2024.

Patinoarul funcționează de luni până vineri între orele 16:00 – 21:30, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 21:30. Pe perioada vacanței, programul de funcționare va fi de luni până duminică între orele 10:00 – 21:30. Tariful pentru acces pe patinoar este de 25 lei/serie (1:30h), iar taxa pentru închirierea patinelor este 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *