Gresie și faianță la preț de outlet! Vezi care-s ultimele fițe în domeniu și ia-le la jumate prețul!

Știați că în Bistrița funcționează un outlet de gresie-faianță, care aduce marfă DIRECT din Italia? Ei bine, magazinul situat în Viișoara a intrat pe piață cu oferte imbatabile și la capitolul calitate-preț concurează direct cu cele mai renumite depozite din Transilvania.

Gresie metalizată, „industrială”, ultima fiță în domeniu!

Gresia cu naunțe metalice este ultima tendință pe ceramică. Practic, elementele sunt vopsite prin tehnici speciale, folosindu-se culori metalice: cupru, auriu, argintiu. Mix-ul de culori crează un efect special, retro, care dă valoare oricărui interior. Gresia metalizată poate fi folosită atât la pardoseli cât și la placat pereți.

De asemenea, la Outletul din Bistrița se comercializează ceramică porțelanată, foarte rezistentă, cu efect durabil în timp.

În funcție de preferințe, clienții pot opta pentru plăci de mozaic, de mici dimenisuni sau pentru plăci de dimensiuni mari, porțelanate, mate sau șlefuite.  Plăcile ceramice pot fi folosite la pavat curți, la socluri sau la trepte interioare și exterioare, la placat saloane, holuri și băi.

Plăcile Klinker ideale pentru curți în stil mediteranean!

Outlet-ul a intrat pe piață cu ceramica Klinker, cunoscută în special în zona mediteraneană. Această ceramică specială este extrem de rezistentă la intemperii și conferă un efect clasic oricărui exterior.

Caramida aparenta antichizata pentru placarea fatadelor Klinker!

Placajele Ceramice King Klinker sunt fabricate din argila naturala, de înaltă calitate și sunt arse în cuptoare la temperaturi care depășesc 1000°C; datorită acestui fapt produsul finit obtine avantaje cheie precum: durabilitate, rezistență,rezistență la îngheț și absorbție scăzută a apei.

Gresia porțelanată e ideală pentru interioarele LUXOASE!

Nuanțele de bej-gri , care imită piatra naturală se păstrează în tendințe și sunt în continuare preferate de clienții pretențioși. Magazinul comercializează bucăți de mari-dimensiuni, cu diverse nuanțe de marmură, travertin sau granit.

Gresia cu nuanțe de LEMN se păstrează-n tendințe!

Foarte la modă este gresia care imită structura lemnului, formată din mai multe plăci cu nuanțe diferite. În urma unui montaj potrivit se creează ideea unei suprafețe din lemn, dar cu duritatea și rezistența specifică plăcilor ceramice. Astfel de placări pot fi realizate în băi, holuri , bucătării sau terase, atât pe pardoseală cât și pe pereți! Outletul deține pe stoc gresie care imită lemnul, de 2 dimensiuni: 2.6 metri lungime și 1.8 metri.

Cel mai bun raport preț-calitate și prețuri cu muuuuult sub Dedeman!

Prețurile variază între 45 – 120 de lei/metru pătrat, în funcție de modelul ales. La cantități mari, se aplică discounturi considerabile.

„Ceramica pe care o comercializăm este de înaltă calitate, adusă direct din  Italia, țară cu tradiție pe domeniu. Nu ne putem compara cu unele depozite care aduc marfă din China sau India, de exemplu. Încet-încet, clienții se educă și fac diferența între marfa de calitate și marfa care arată bine pe perioadă scurtă de timp, după care se exfoliază sau își pierde culoarea. Așa ceva e inadmisibil și cred că fiecare client ar trebui să se orienteze spre marfă de calitate!

În ce privește prețurile, oferim cel mai bun raport preț-calitate și vă asigur că nicăieri NU găsiți oferte mai bune la metru pătrat, cu transport inclus. Colaborăm cu o serie largă de clienți pretențioși și putem aduce pe comandă orice tip de gresie sau faianță.” – a declarat Ludor Marcus, reprezentantul magazinului Outlet Gresie.

Transport GRATIS, pe raza județului!

Plăcile ceramice de import vin cu certificat de calitate și garanție. Afacerea este în plină dezvoltare iar pe raza județului se asigură transport până la domiciliu, indiferent de distanță.

Outlet-ul este situat în Viișoara, în apropierea benzinăriei MOL.

Adresa: Str. Calea Dejului Nr.104, Bistrița

Tel. 0741.114.811.

http://gresieitalia.ro/

https://www.facebook.com/QutletGresieItalia
error: Content is protected !!