Horia Brenciu, în concert la Bistrița. Primarul Ioan Turc: ”O seară muzicală memorabilă dedicată eternului feminin”

Primăria Bistrița, prin centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc”, a organizat joi seara, în zona centrală a orașului, un concert dedicat Zilei Femeii.

Acest eveniment este dedicat mamelor, soțiilor, bunicilor, prietenelor, colegelor noastre. Sunteți cele care ne dați culoare vieții, sunteți punctul nostru de sprijin, punctul nostru de rezistență. Am venit cu inima plină de bucurie și sperăm să aveți parte de un spectacol memorabil. Nu sunteți doar florile din viața noastră, ci și florile comunității bistrițene, de care trebuie să avem grijă în fiecare zi, nu numai de 8 Martie. De aceea domnilor, vă transmit că nu este nicio rușine să puneți mânuța pe coșul de cumpărături, pe aspirator sau pe leagănul copilului. Doamnelor și domnișoarelor, vă dorim mulți și binecuvântați ani! Să fie într-adevăr o seară memorabilă”, a spus primarul Ioan Turc de pe scena amenajată în centrul Bistriței.

Spectacolul dedicat Zilei Femeii a fost deschis de formația locală The Boulevard, după care pe scenă a urcat îndrăgitul cântăreț Horia Brenciu și trupa sa – HB Orchestra.

Un public numeros, format în special din doamne și domnișoare, a luat parte la evenimentul dedicat Zilei Femeii.

În timpul momentului său, Horia Brenciu a coborât de mai multe ori de pe scenă și a mers în mijlocul doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment.

Întregul spectacol dedicat Zilei Femeii a fost transmis live pe pagina de Facebook a primarului Ioan Turc.

La finalul evenimentului, primarul Ioan Turc a transmis că a fost într-adevăr ”o seară muzicală memorabilă dedicată eternului feminin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *