FOTO – VIDEO: Teren de sintetic, la Ragla! Investiția a costat 370.000 de lei!

Primarul din Dumitrița, Ilie Uchrenciuc a participat la inaugurarea noului teren de fotbal din localitatea Ragla. Investiția s-a realizat din bugetul local și a costat 370.000 de lei. Terenul sintetic a fost construit de Atlas Sport și a durat 4 luni.

La inaugurarea bazei sportive a participat prefectul Ovidiu Frenț, senatorul PSD Ioan Deneș, vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Puica, managerul județului, Florin Moldovan, arhitectul județului Radu Săplăcan. Un sobor de preoți împreună cu protopopul Alexandru Vidican a oficiat slujba de sfințire a acestui teren de fotbal, eveniment la care au participat mai mulți consilieri locali și funcționari ai Primăriei Dumitrița!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inaugurarea oficială a avut loc odată cu instalarea noului preot din Ragla, iar la final oficialitățile locale și județene au fost invitate la o masă oficială în incinta Căminului Cultural. Pe sinteticul din Ragla s-a desfășurat un antrenament al echipelor de copii, iar seara PSD-iștii au jucat un meci amical.

 

Terenul sintetic este dotat cu nocturnă și locuri de parcare. Taxa de acces este de 50 de lei pe oră pentru echipele din localitate, iar pentru cei din afară taxa este de 80 de lei/oră.  Primarul Ilie Ucherneiuc a declarat că investiția a fost solicitată de locuitorii comunei și aprobată de consilierii locali. Primarul din Dumitrița speră ca pe viitor să implementeze proiectele depuse prin PNDL în valoare de 15 milioane de euro.

 

 

 

error: Content is protected !!