În 10 iunie se deschide sezonul estival la Băile Figa

Un nou sezon estival se deschide sâmbătă, 10 iunie, la Băile Figa, turiștii care vor alege complexul balnear din apropierea orașului Beclean având la dispoziție facilități diverse de petrecere a timpului liber.

Începând cu data de 10 iunie, adică de sâmbătă, turiștii vor putea veni la Băile Figa și vor putea să se bucure de toate facilitățile pe care noi le oferim – tobogane, piscina cu saună, jacuzzi, un bazin mare cu apă încălzită, bazinele cu apă sărată, nămolul de la Figa, dar sigură că, la fel ca și în anii trecuți, venim și cu elemente noi. O să vedeți un spațiu de joacă pentru copii imens, eu spun că este cel mai mare spațiu de joacă din Transilvania. Acesta este gratuit, copiii pot să meargă să se joacă liniștiți, chiar și seara pentru că este luminat cu un copac inteligent. Avem și cel mai mare tobogan din România. Mai spun și că locurile de cazare oferite de mediul privat sunt aduse la un anumit standard, oamenii au mai îmbunătățit condițiile de cazare și așteaptă turiștii cu noutăți și cu multă căldură. (…) Sunt și noi terase, noi comercianți își pregătesc ofertele. Vor fi peste 30 de comercianți în zonă. (…) În plus, în cazul în care vor exista zile cu vânt și ploaie, turiștii trebuie să știe că noi oferim și facilități în Centrul Recreativ Legacy, care are bazine interioare, bază de recuperare, sală de bowling. În curând vom avea și un amfiteatru în aer liber, cu scenă, cu sonorizare. După ce îl vom deschide, în fiecare sâmbătă vor fi organizate spectacole. Vor fi spectacole așa cum vedem în concediile petrecute prin marile resorturi”, a spus primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, în emisiunea ”Unde-i adevărul?” de la AS-TV.

De asemenea, primarul a subliniat că la sfârșitul lunii iunie va fi finalizat și Centrul social de zi de la Băile Figa. ”E un centru de recuperare medicală. Vor fi 24 de cabinete medicale, cu asistenți, cu medici. Chiar acum organizăm concursuri pentru angajarea acestor oameni de specialitate”, a completat Nicolae Moldovan.

În ceea ce privește taxa de acces în stațiune, prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei de luni până joi și de 30 de lei de vineri până duminică. Potrivit primarului, copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate.

În ceea ce privește Centrul Legacy, prețul unui bilet este de 60 de lei/zi pentru adulți și de 30 de lei/zi pentru copii.

Complexul Balnear Băile Figa a fost inaugurat în iulie 2010. Stațiunea se întinde pe 15 hectare și este așezată într-o depresiune înconjurată de păduri, la doar 3 km de orașul Beclean. Complexul este administrat de Primăria Beclean, instituție care de-a lungul anilor a făcut în permanență noi investiții pentru dezvoltarea Parcului Balnear, în așa fel încât acesta să răspundă cât mai mult cerințelor turiștilor. 

Stațiunea Băile Figa a devenit un magnet pentru turiști. Oamenii găsesc aici cea mai bună ofertă turistică, indiferent de vârstă. Oferim facilități atât pentru cel mic, cât și pentru adulți și vârstnici”, a mai spus Nicolae Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!