În 23 aprilie, ”Agro-Expoziția de Primăvară” la Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița

Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița organizează marți, 23 aprilie, între orele 09:00 – 17:00, ”Agro-Expoziția de Primăvară”.

Potrivit directorului unității de învățământ, Claudiu Șular, în cadrul evenimentului vor fi prezentate utilajele, logistica și tehnologia modernă de care școala dispune. De asemenea, vor fi organizate standuri expoziționale cu produse autohtone, inclusiv o expoziție de vinuri din podgoriile și cramele locale. Totodată, vor avea loc dezbateri tematice adresate mediului de agro-business, fermierilor și persoanelor interesate de educația agricolă.

Evenimentul este destinat atât mediului de agrobusiness, fermierilor și persoanelor interesate de educația agricolă, cât și elevilor și publicului larg.

Expoziția se desfășoară între orele 09:00 – 17:00, în spațiul expozițional din incinta Liceului Tehnologic Agricol Bistrița, strada Tărpiului, nr. 21. Intrarea este liberă.

Agenda activităților

23 aprilie 2024: ”Agro-Expoziția de Primăvară”:

  • 09.00 – Primirea invitaților. Cuvânt de deschidere
  • 09.30 – Tur al expoziției (vizitarea standurilor, activități demonstative și prezentări tematice)
  • 12.30 – Educația și practica agricolă în Era Agriculturii 4.0 (prezentări și dezbateri tematice în spatiul AgroForum din Sala de Sport a liceului)

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud și Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR-Mândru că sunt fermier).

23 – 25 aprilie 2024:  Zilele Porților deschise la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița 

  • 08:00 – 14:00 Primirea vizitatorilor (elevi și cadre didactice din școlile care se află în săptămâna „Școala Altfel” sau „Săptămâna Verde”), tur ghidat de către elevii voluntari LTAB prin campusul Liceului Tehnologic Agricol Bistrița.

22 și 24 aprilie 2024: Cupa Liceului Agricol Bistrița la fotbal

  • 13:00 – 16:00 – competiție între echipele liceelor bistrițene, în Sala de Sport a liceului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!