În ce stare se află cea de-a patra victimă a accidentului produs duminică seara la Telciu

Tânărul rănit în accidentul produs duminică seara pe DN 17C, în localitatea Telciu, este în stare gravă, potrivit informațiilor comunicate de Spitalul Județean de Urgență Bistrița. 

”În urma accidentului rutier petrecut duminică seara pe DN 17 C, în localitatea Telciu, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița.

Pe lângă tânărul rănit, accidentul produs în localitatea Telciu s-a soldat și cu decesul a trei persoane, toate din județul Suceava.

FOTO/VIDEO: Coliziune între un autocar și un autoturism pe DN 17C, la Telciu. A fost activat Planul roșu de intervenție; trei persoane au decedat