În plină stradă a bătut un tânăr, însă s-a ales cu dosar penal

În acest sfârşit de săptămână, un echipaj de Jandarmerie aflat într-o acţiune de patrulare în municipiul Bistriţa a surprins o bătaie între doi tineri.

”Un minor de doar 16 ani, îi aplicase unui tânăr cu doi ani mai mare, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Imediat jandarmii au intervenit la faţa locului, i-au despărţit pe cei doi, iar agresorului i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal. Documentele au fost înaintate poliţiei pentru continuarea cercetărilor” anunță Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Incidentul s-a petrecut în zona intersecţiei străzilor Gării cu Bulevardul Decebal,

De asemenea, tot în acest final de săptămână, jandarmii bistriţeni au organizat mai multe acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii cerşetoriei la nivelul municipiului Bistriţa.

”Numai pe această linie au fost aplicate sancţiuni de peste 1.000 de lei. Totodată, la acest sfârşit de săptămână jandarmii au mai aplicat sancţiuni în valoare de peste 1.500 de lei pentru abateri privind provocarea unor scandaluri, tulburarea ordinii publice, adresarea de injurii, apelare nejustificată la numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, lipsa supravegherii animalelor, neluarea de către părinţi a măsurilor privind împiedicarea unui minor la săvârşirea unor fapte de vagabondaj şi cerşetorie” mai informează Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Sursa foto: www.infocs.ro

error: Content is protected !!