Incendiu într-o gospodărie din localitatea Archiud; o femeie a fost găsită decedată

Un incendiu a izbucnit luni într-o gospodărie din localitatea Archiud,  pompierii fiind solicitați să intervină pentru a stinge flăcările. O femeie în vârstă de circa 86 de ani a fost găsită decedată. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița și din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca.

”Incendiul a fost lichidat în limitele găsite de către echipajele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca. Echipajele de intervenție au evacuat dintr-o începere o femeie în vârstă de aproximativ 86 de ani, din păcate, fără semne vitale. Victima nu prezenta arsuri. În urma incendiului au fost afectate aproximativ jumătate din acoperișul imobilului în care a fost găsită femeia, precum și o parte din tavanul încăperii respective”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

ACTUALIZARE

”Astăzi, 30 ianuarie, în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Archiud, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă. Din primele date, la anexa unui imobil din localitate ar fi izbucnit un incendiu. De asemenea, o femeie, în vârstă de 86 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență, fiind ulterior declarat decesul acesteia. Polițiștii vor dispuse necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sub continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.