Încercând să ofere o mână de ajutor, un tânăr a rămas fără telefon. Ce s-a întâmplat

Un tânăr a rămas fără telefon după ce a încercat să ofere o mână de ajutor unor persoane care i-au cerut să le împrumute mobilul pentru a efectua un apel, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 17 aprilie, un tânăr de 19 ani, însoțit de o tânără de 20 de ani, ambii din Bistrița, au abordat un tânăr și i-ar fi cerut acestuia telefonul sub pretextul efectuării unui apel, cei doi plecând ulterior fără a returna telefonul. Ulterior, în cursul aceleiași zile, cei doi tineri ar fi vândut telefonul unui bărbat, pe raza municipiului Bistrița”, se arată în buletinul Poliției.

La data de 23 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița le-au identificat și depistat pe cele două persoanele bănuite de comiterea faptei, recuperând totodată telefonul în valoare de aproximativ 3.600 de lei. Acesta a fost returnat proprietarului.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal pentru furt în acest caz și continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *