Înscrierea în programul Rabla local, pe final

Perioada de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate (Rabla local) se apropie de final, anunță Primăria Bistrița.

Municipalitatea reamintește că persoanele fizice se pot înscrie în program până la data de 31 august, ora 16:30, înscrierile realizându-se prin intermediul unei aplicații informatice puse la dispoziție de Administrația Fondului pentru Mediu.

Detaliile despre modalitate de înscriere în program sunt disponibile la adresa www.afm.ro. – Secțiunea ”Casarea autovehiculelor uzate”.

Primăria Bistrița precizează că până la această dată nu s-a epuizat bugetul alocat municipiului pentru casarea a 1.000 de autovehicule uzate, fiind disponibile încă 633 de locuri.

Pentru programul Rabla local, sunt acceptate autovehicule care au cel puţin 15 ani vechime, stimulentul de casare fiind în valoare de 3.000 de lei. 

Pe lângă municipiul Bistrița, încă cinci primării de la nivelul județului Bistrița-Năsăud au accesat acest program – Ciceu Mihăieşti, Lunca Ilvei, Măgura Ilvei şi Tiha Bârgăului, cu câte 50 de vehicule, şi comuna Braniştea, cu 40 de vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!