INTERVIU: Florentina Pop: „La 28 de ani am plecat în Austria, cu 50 de euro în buzunar!” După 10 ani s-a întors acasă și a construit o pensiune, iar acum e aproape de cei necăjiți!

Florentina Pop este patroana pensiunii Miracolo, o afacere construită cu mari sacrificii, după reîntoarcerea acasă. Florentina se dedică unor cazuri umanitare și pentru activitatea sa de succes și pentru spiritul de sacrificiu va fi premiată în Gala „Femeia Europeană.”

Despre succesul și sacrificiile sale, Florentina Pop a vorbit într-un interviu acordat lui Doris Moldovan, organizatorul Galei din 9 mai.

„Eram un copil, aveam 28 de ani. Am început prin a căuta un loc unde să dorm. Plecată cu 50 de euro în buzunar, cu un mic eșec în România deși și atunci funcționam, lucram și la Stat și aveam o mică firmă cu băuturi răcoritoare și înghețată… Aveam o mică firmă cu băuturi răcoritoare, cum se făcea atunci, cu băuturi la dozator. Aveam un copil mic, cu care făceam esențe la dozatoare, cu o mână duceam căruciorul și cu o mână amestecam sticlele care trebuiau amestecate o durată de timp. Și lucram și zi, lucram și noapte. Și un mic eșec m-a făcut să decid să plec. Și a fost o decizie care zic eu, schimbă viața oricui. Să te iei din casa ta, din țara ta, dintre oamenii dragi să te duci și să cauți ceva mai bun… „ susține Florentina Pop. (min 08)

 

 

Florentina Pop s-a născut pe meleaguri năsăudene, în satul Liviu Rebreanu. A locuit 10 ani în Viena și într-un final s-a întors acasă. Deține Pensiunea Miracolo din Unirea, un proiect ridicat de la zero în care s-a implicat încă de la început. Florentina Pop a vrut să deschidă o benzinărie dar a renunțat la idee și a transformat totul într-o pensiune. Este o pensiune care s-a construit în anul 2.000, o afacere de familie care-i asigură un trai decent

 

a1

a2

 

 

 

 

 

 

 

a5

a3

 

 

 

 

 

 

 

În căutarea sinelui, Florentina Pop se retrage în Venezuela, 6 luni pe an!

Florentina călătorește 6 luni pe an și a descoperit un loc de vis în Venezuela, pe o insulă. A ales acel loc după ce a vizitat mai multe locații exotice: Costa Rica, Mexic, Republica Dominicană, cu scopul de a se retrage pe timul iernii din România. În Venezuela, Florentina deține o mică proprietate pe o insulă unde se retrage cu soțul ei .

 

c22

c33

 

 

 

 

 

 

 

r6

r5

 

 

 

 

 

 

 

„Am ales foarte greu oprirea asta în România și plecarea mea dincolo! La vârsta mea am zis: dacă mai continui… așa mai sunt 10 ani de tinerețe. Nu aș vrea să mă trezesc la 60 de ani și să nu știu cine sunt, ce trăiesc, pentru ce trăiesc! „(min 20).

Florentina Pop are 2 băieți: unul de 30 de ani și unul de 28 de ani. Femeia de afaceri se implică în cazuri umanitare și derulează mai multe proiecte în acest sens pentru într-ajutorarea oamenilor fără adăpost.

Florentina Pop consideră că toate româncele care au copii sunt femei europene: „Le-aș da diplome la toate!”

f2Trupa Holograf va încânta spectatorii evenimentului „Femeia Europeană”, ediția a X-a iar actorul Nae Alexandru va prezenta spectacolul alături de Doris Moldovan. „Mai mult, această ediție va fi și mai deosebită deoarece toate cele peste 90 de femei,premiate în cei 10 ani ai Galei, vor urca pe scenă, arătând că noi femeile suntem o forță, că împreună reușim să dărâmăm mituri, împreună promovăm valorile europene, promovăm județul și că împreună reușim să facem un eveniment unic în România.” susține Doris Moldovan, inițiatoarea și organizatorul evenimentului.

 

Gala “Femeia Europeană” va avea loc în 9 mai, la Sala Polivalentă de la ora 17.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. După cum anunța Doris Moldovan, cea de-a X-a ediție este și ultima pe care o va organiza deoarce liberala vrea să se axeze pe alte proiecte.

Citiți și: 

d2-Copy1-782x400

FOTO: Cine sunt cele 11 femei pe care le premiază Doris anul acesta… la ultima ediție a Galei “Femeia Europeană!” Holograf va cânta la Polivalentă!

error: Content is protected !!