Ioan Costin, reales președinte al Sindicatului Sanitas Bistrița-Năsăud

Sindicatul Județean Sanitas Bistrița-Năsăud și-a ales noua structură de conducere pentru următorii patru ani, în funcția de președinte fiind reconfirmat Ioan Costin.

Conferința de alegeri a avut loc joi, iar din noua echipă desemnată să conducă organizația sindicală mai fac parte: Amalia Gălan – prim-vicepreședinte, Simina Frățean – vicepreședinte, Vasile Drăgan secretar general. De asemenea, Maria Drăgoi, Nina Simon și Darius Ilieșiu vor fi membri ai Sindicatului Sanitas Bistrița-Năsăud, în vreme ce Anton Jauca, Simona Moldovan și Daniela-Ioana Ianoș vor face parte din comisia de cenzori.

”Dorim colegilor care au fost învestiți cu încrederea membrilor SANITAS din Bistrița-Năsăud să aibă o activitate plină de realizări”, a transmis Federația Sanitas România.

La conferința de alegeri a Sindicatului Sanitas Bistrița-Năsăud a participat și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care a urat succes în noul mandat președintelui și întregii echipe.

Sindicatul Județean Sanitas Bistrița-Năsăud continuă lupta permanentă și implicarea în sprijinul cetățenilor, alături de domnul Ioan Costin, reales în funcția de președinte. Felicitări, domnule președinte, pentru că sunteți o dovadă a experienței, a profesionalismului și a echității în reprezentarea intereselor tuturor categoriilor profesionale din Aănătate și Asistență Socială. Mult succes în noul mandat, iar dreptatea să fie mereu bază în tot ceea ce faceți!”, a transmis și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *