Liderul PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc: Alegerile din 2024 vor fi cele mai dificile. Deși suntem un partid urban, avem obligația să facem mult mai mult pentru a cuceri cât mai multe redute în rural!

Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, consideră că alegerile locale din anul 2024 vor fi mai dificile decât cele din trecut și afirmă că formațiunea politică din care face parte are obligația de a câștiga cât mai multe primării din mediul rural. 

Prezent la conferința de alegeri a Organizației Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud, liderul județean al PNL a spus că își dorește ca filiala să înceapă încă de anul viitor pregătirile pentru alegerile din 2024.

Îmi doresc ca această filială, în anul viitor, care este an preelectoral, să se pregătească pentru alegerile din 2024 care vor fi cele mai dificile din mulți, mulți ani încoace. Avem o situație mult mai bună decât situația de dinainte. Avem Primăria municipiului Bistrița, avem Primăria orașului Sângeorz-Băi și Primăria orașului Năsăud. Avem viceprimar la Beclean. Suntem un partid urban, dar avem obligația să facem mult mai mult pentru a cuceri cât mai multe redute în rural. Nu este foarte simplu, știm care este situația, dar este perfect posibil. Nu am să vorbesc foarte mult acum despre obiectivele pe care ni le propunem în 2024, dar cred că este cât se poate de limpede că avem obligația, în primul rând față de cetățenii acestui județ, de a câștiga alegerile de toate felurile, începând cu europarlamentarele și continuând cu alegerile locale, parlamentarele și prezidențiale. Nu avem niciun fel de toleranță în ceea ce privește stabilirea obiectivelor noastre”, a declarat Ioan Turc.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud a mai adăugat că e nevoie de multă muncă pentru a atinge aceste obiective, dar și de forțe proaspete.

”Acum suntem într-o perioadă de acalmie din punct de vedere politic. Este cea mai bună perioadă în care ne putem organiza cu adevărat. (…) Sigur, e nevoie de muncă, de mai multă disciplină. Sigur, e nevoie să strângem și mai mult rândurile și e nevoie ca în Partidul Național Liberal să intre și forțe proaspete. De aceea vom deschide ușile Partidului Național Liberal pentru oameni de calitate, pentru oameni care gândesc așa cum gândim și noi. Nu suntem un partid autarhic”, a mai spus Ioan Turc.

Sursa citată a menționat că, în prezent, PNL Bistrița-Năsăud se află într-un amplu proces de restructurare.

”Suntem într-un amplu proces de restructurare. Am avut alegeri în filiala de seniori, alegeri făcute, zic eu, ca la carte. Am avut bucuria de a fi prezent în anumite organizații în care s-au făcut alegeri. Acum se încununează alegerile pentru organizația femeilor liberale. Urmează tineretul, studenții și în 2025 din nou filiala mare. (…) Ne urmărim obiectivele, suntem cât se poate de serioși și îmi doresc ca această filială să se întărească.”, a completat Turc.