Ioan Turc îi pune pe angajații Primăriei Bistrița la treabă; sâmbătă, circa o mie de persoane vor participa la o acțiune de ecologizare în oraș

FOTO: arhivă

Circa o mie de angajați ai Primăriei municipiului Bistrița vor participa, sâmbătă, la o amplă acțiune de ecologizare care se va desfășura în oraș, a anunțat primarul Ioan Turc.

Sâmbătă, între orele 10:00 – 12:00, dorim să facem curăţenie în oraş. În acest sens, am solicitat ca toţi angajaţii Primăriei Bistriţa, când spun toţi, toţi, excepţie fac doar cei cu probleme de sănătate, să participe la această campanie de curăţenie. Practic, vom intra pe toate străzile municipiului Bistriţa, pe perimetrul adiacent căii ferate, pe zona practicabilă a malurilor râului Bistriţa. Există deja o planificare. Toți coordonatorii știu unde trebuie să fie sâmbătă dimineața la ora 10:00”, a anunțat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Totodată, primarul a făcut apel la locuitorii orașului să susțină această campanie și să se alăture demersului administrației locale.

Fac un apel către cetăţeni, către bistriţeni, să ne susţină în această campanie, până la urmă ceea ce facem, facem pentru oraş. Punem la dispoziţie mănuşi, măşti, saci şi am convingerea că în două ore putem rezolva o problemă destul de stringentă”, a adăugat primarul.

La această acțiune se estimează că vor participa aproximativ o mie de angajați ai Primăriei Bistriţa.

În ceea ce privește curățenia în oraș, primarul a completat că a observat o îmbunătățire a serviciilor oferite de compania Supercom – principalul operator al serviciului de salubrizare în municipiul Bistrița.

error: Content is protected !!