Ioan Turc: ”Oraşul nu are o salā de expoziţii după zece ani de administrare PSD!”

Circulația rutieră în Piața Centrală din municipiul Bistrița este blocată, întrucât în aceste zile în zona istorică se desfășoară o nouă ediție a Târgului de Purici, organizat de către Clubul Lions Bistrița în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea unor proiecte umanitare. La fel ca la edițiile precedente, evenimentul se va desfășura într-un cortul special amenajat în acest sens în Piața Centrală, lucru care a început să fie contestat de politicieni.

Unul dintre cei care au criticat acest lucru este și președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, care consideră că actuala administrație a orașului e vinovată pentru că Bistrița nu are o sală de expoziții.

Piața Centralā este din nou blocată. Faptul că oraşul nu are o salā de expoziţii după zece ani de administrare PSD şi bugete anuale de peste 200.000.000 lei este o constatare care nu mai ajută pe nimeni. Sā-ți baţi însā joc cu dezinvolturā de oameni, blocând circulația în zona zero a oraşului este un gest pe care nu-l pot înţelege. Cortul ar putea fi dimensionat şi montat, ca opţiune fireascā, la marginea pietonalului, în zona Casei Ion Zidaru, acolo unde nu ar încurca pe nimeni. Vā rog, domnilor din primārie, nu-i mai sfidaţi şi nu-i mai şicanaţi gratuit pe bistriţeni! Chiar nu v-au fācut nimic! Dar de ce sā faceți ceva bine când puteţi sā faceţi rāu?” a scris liberalul Ioan Turc pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

În ceea ce privește târgul de Purici, acesta se află la cea de-a 5-a ediție și se desfășoară până pe data de 28 octombrie. Până pe data de 25 octombrie, între orele 10:00 – 18:00 se pot face donații, iar între 26 și 28 octombrie, obiectele vor fi scoase la vânzare.

error: Content is protected !!