Ioan Zăgrean: PNL Bistrița-Năsăud este în faza de analiză și reconstrucție

“PNL Bistrița-Năsăud este în faza de analiză și reconstrucție a ceea ce înseamnă structura electorală în anul 2024”, spune secretarul general al organizației județene, Ioan Zăgrean, care este și subprefect al județului.

Prezent într-o emisiune la AS-TV, Ioan Zăgrean a precizat că partidul din care face parte a început deja pregătirile pentru anul electoral 2024, an în care vor avea loc patru tipuri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Știm ce avem în curte. Suntem în curs de organizare. De la ultimele alegeri și până acum ne-am mai întâlnit noi, am mai avut ședințe, dar acum se apropie cu pași destul de repezi alegerile. Primele vor fi cele europarlamentare, pe 9 iunie. Se știe că urmează perioada de precampanie și cea de campanie electorală. Asta înseamnă că undeva la sfârșitul lunii martie vom intra chiar în febra alegerilor. Nu așteptăm până atunci. Îmi place să facem lucrurile din timp și împreună cu președintele partidului, primarul Ioan Turc, suntem în faza de analiză și reconstrucție a ceea ce înseamnă structura electorală în anul 2024”, a declarat liberalul Ioan Zăgrean la AS-TV.

Primele alegeri sunt cele pentru stabilirea reprezentanților în Parlamentul European. Ioan Zăgrean nu exclude ca pe listele de candidați pentru o funcție de deputat european să figureze și numele unei persoane din Bistrița-Năsăud.

Avem nevoie de un europarlamentar bistrițean, de un om de legătură. Urmează să luăm o decizie în privința candidatului. Urmează să avem discuții cu conducerea PNL la nivel de țară și o să facem această dezvăluire la momentul potrivit. Cred că este cazul ca Bistrița să ceară un post și noi o vom face. În ce măsură vom reuși să obținem acest post, rămâne de văzut”, a adăugat secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *