Ion Minulescu, Năsăudului și Aleea Pandurilor – primele trei locații din municipiu în care urmează să fie construite parcări etajate

Primele trei locații din municipiul Bistrița în care urmează să fie construite parcări etajate sunt Ion Minulescu, Năsăudului și Aleea Pandurilor (zona Vasile Lupu), spune primarul Ioan Turc, care a efectuat, luni dimineața, vizite pe toate cele trei amplasamente.

“Împreună cu specialiști din Primărie, cu proiectantul și constructorul, am vizitat primele trei locații din municipiu în care urmează să fie construite parcări etajate. Este vorba de amplasamentele de pe străzile Ion Minulescu, Năsăudului și Aleea Pandurilor (zona Vasile Lupu). Noua parcare etajată ce va fi edificată pe strada Năsăudului e în faza finală a întocmirii documentației, dar pe strada Ion Minulescu și pe Aleea Pandurilor, în câteva zile, în funcție și de evoluția vremii, se va da ordinul de începere a lucrărilor”, a spus primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței mai precizează că parcări etajate vor fi amenajate și în alte cinci perimetre din oraș – Crinilor, Bistricioarei, Carpați, Independenței-Nord și Aleea Clopoțeilor.

”Vom amenaja parcări etajate pentru a suplini astfel deficitul de locuri de parcare rezultat în urma implementării marilor proiecte de mobilitate, care au fost gândite de vechea administrație fără a fi prevăzută vreo soluție alternativă pentru locurile de parcare ce urmau să fie desființate. Vom continua să identificăm variante pentru amenajarea de parcări la sol sau etajate, mai ales în proximitatea zonelor cu trafic auto intens”, a adăugat Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *