Ionuț Simionca (ADU): Avem șansa unui nou început pentru Bistrița-Năsăud!

Candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a transmis vineri, în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, un mesaj pentru locuitorii județului.

Dragii mei bistrițeni, ne aflăm în ultima zi a campaniei pentru alegerile locale din 9 iunie. A fost o perioadă foarte frumoasă, în care am întâlnit mulți oameni buni care ne-au primit în casele lor și ne-au dat idei foarte bune despre cum ar trebui să arate județul Bistrița-Năsăud în perioada următoare.

Am străbătut județul în lung și în lat și m-am convins încă o dată că avem cel mai frumos din țară, la fel cum mi-am dat seama încă o dată că sunt atât de multe lucruri de făcut pentru a oferi bistrițenilor un trai mai bun și oportunități tinerilor noștri.

Sunt optimist că mesajul meu pozitiv a avut ecou în inimile și în mințile dumneavoastră, mai ales că a venit din suflet. După 34 de ani în care PSD și PNL ne-au mințit și ne-au ținut în izolare, avem șansa unui nou început pentru Bistrița-Năsăud.

Mizez pe voi, oameni buni. Mergeți la biserică duminică dimineața, așa cum stă bine oricărui creștin, uitați-vă în suflet, uitați-vă în inimă, apoi mergeți la urne cât mai mulți pentru a schimba în bine soarta județului nostru și a comunităților noastre. Eu vă mulțumesc pentru încredere, pentru deschidere și pentru prietenia dumneavoastră și vă asigur că voi rămâne mereu în slujba județului Bistrița-Năsăud și a dumneavoastră!

Așa cum casa părintească nu se vinde, nici eu nu voi fi vreodată altceva decât un bistrițean mândru de locurile natale și de oamenii ei. Vă prețuiesc, vă respect și vă aștept la vot, să facem bine pentru județul Bistrița-Năsăud. Doamne ajută!”, a transmis Ionuț Simionca.

CMF 21240022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!