Ionuț Simionca: Am intrat în linie dreaptă pentru crearea unei alianţe de dreapta PMP-USR-Forţa Dreptei

O alianță de dreapta, formată din Partidul Mișcarea Populară, Uniunea Salvați România și Forța Dreptei, se va crea la nivel național, anunță secretarul general al PMP, Ionuț Simionca.

Într-o postare pe o rețea de socializare, liderul județean al PMP Bistrița-Năsăud precizează că în interiorul formațiunii politice din care face parte s-a votat în unanimitate formarea acestei alianțe.

Am votat și am intrat în linie dreaptă pentru crearea unei alianțe de dreapta PMP-USR-Forţa Dreptei. În ședința de astăzi a Colegiului Naţional, la propunerea Consiliului Executiv Naţional, am votat cu unanimitate de voturi formarea unei alianțe de dreapta formată din PMP, USR şi Forţa Dreptei. Alianța de unitate a dreptei PMP-USR-Forţa Dreptei se va constitui!”, a precizat Simonca.

Secretarul general al partidului menționează că PMP a luat această decizie pentru că ”România are nevoie de onestitate, stabilitate, decenţă și bun simț. Avem nevoie de o alianţă de dreapta care să ofere o alternativă la PSD şi PNL, cele două partide care au dus România pe marginea prăpastiei financiare. Întotdeauna dreapta a reechilibrat ţara şi a adus lucrurile pe făgaşul cel bun”.

”O dreaptă unită este soluţia împotriva sinecurilor, specialilor, extremismului instalat în ultima perioadă şi mai ales soluţia pentru un viitor mai bun”, consideră Simionca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!