Ionuț Simionca: Dacă vrem să progresăm cu adevărat ca naţiune, trebuie să punem mai mult accentul pe Educaţie

”Dacă vrem să progresăm cu adevărat ca naţiune, trebuie să punem mai mult accentul pe Educaţie”, spune candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca. Acesta a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Învățătorului.

De Ziua Învăţătorului (5 iunie), le urez la mulţi ani tuturor cadrelor didactice din Bistriţa-Năsăud şi din întreaga Românie.

Au o meserie frumoasă, crucială pentru viitorul ţării, dar şi foarte solicitantă. Din păcate, puterea politică nu îi răsplăteşte aşa cum ar trebui în ciuda promisiunilor fierbinţi făcute în urmă cu un an, când străzile erau pline de zeci de mii de profesori nemulţumiţi de salarii şi condiţiile din şcoli.

În programul meu de guvernare judeţeană, modernizarea şi dotarea şcolilor din Bistriţa–Năsăud, îndeosebi a celor din mediul rural, este o prioritate. Nu putem noi creşte salariile dascălilor, dar putem crea condiţii mai bune şi oferi stimulente pentru a merge să lucreze în satele judeţului.

Închei prin a-mi exprima recunoştinţa faţă de învăţători, profesori şi personalul auxiliar din şcoli”, a transmis Ionuț Simionca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!