Ionuț Simionca: Îi susțin necondiționat pe fermieri! Facilități pentru reîntoarcerea acasă a bistrițenilor plecați la muncă în Occident

Îi susțin necondiționat pe fermieri! Voi promova facilități pentru reîntoarcerea acasă a bistrițenilor plecați la muncă în Occident!”, spune candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

”Am participat cu mare plăcere la festivalul de la Cormaia, în Sângeorz-Băi, un eveniment al fermierilor la care aceștia și-au prezentat produsele tradiționale, unele unice în Europa.

Am fost mereu alături de ei și, în mandatul meu de deputat, i-am invitat să își prezinte produsele în Parlament. Mi-au povestit că doresc să își vadă acasă copiii plecați în străinătate, să transmită generațiilor viitoare meseria și tradițiile moștenite din familie.

Îi susțin necondiționat pe fermieri și, ca președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, voi promova facilități pentru reîntoacerea acasă a bistrițenilor plecați la muncă în Occident.

În 9 iunie, Ionuț Simionca președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Votați candidații Alianței Dreapta Unită pentru că județul nostru merită Un Nou Început”, a transmis Ionuț Simionca.

CMF 21240022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!