Ionuț Simionca: Propun construirea unor reţele publice de îngrijire a persoanelor vârstnice

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, propune construirea unor reţele publice de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Vreau să le oferim părinților și bunicilor noștri respectul care li se cuvine: să aibă servicii medicale la ei acasă și să ne asigurăm că unul dintre noi îi vizitează, măcar o dată pe zi, pe cei care sunt singuri – să fim siguri că au o pâine pe masă și căldură în sobă.

Am fost peste tot în județ și m-am întâlnit cu părinți și bunici care au muncit o viață întreagă și acum trebuie să își poarte singuri de grijă, copiii și nepoții lor fiind plecați la muncă la oraș sau în străinătate.

După ce locuitorii judeţului Bistriţa – Năsăud îmi vor acorda încrederea lor pe 9 iunie să devin preşedinte al Consiliului Judeţean, serviciile de asistenţă socială vor fi regândite pentru a fi mai aproape de cei care au nevoie.

Concret, propun construirea unor reţele publice de îngrijire a persoanelor vârstnice. Consiliul Județean va aloca fondurile necesare Spitalului Județean pentru funcționarea unor echipe medicale mobile, care să meargă, pe bază de programare, la persoanele vârstnice acasă pentru evaluarea stării de sănătate a acestora. De asemenea, Consiliul Județean va finanța îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice.

Alte servicii de asistenţă socială pot fi preluate parţial de biserici şi organizaţii non-profit care au ca activitate cauzele sociale. Evident, acest lucru se va face cu o finanţare de la nivel judeţean.

Pe 9 iunie, votaţi Ionuț Simionca pentru funcţia de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Votați candidații Alianței Dreapta Unită pentru că județul nostru merită Un Nou Început”, a transmis Ionuț Simionca.

CMF 21240022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!