Ionuț Simionca, reales secretar general al Partidului Mișcarea Populară

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a fost reales în funcția de secretar general al organizației naționale a partidului. 

În weekendul trecut, am participat la Congresul Partidului Mișcarea Populară, eveniment la care Eugen Tomac a fost reales președinte al partidului. Sunt onorat de votul pe care l-am primit din partea colegilor pentru funcția de secretar general al PMP și mă bucur să văd că în echipa de conducere aleasă la congres se regăsesc oameni de calitate care au participat, încă de la început, la construcția partidului. Partidul Mișcarea Populară a făcut multe lucruri bune pentru români și, tocmai de aceea, va avea un cuvânt important de spus pe prima scenă a politicii și de acum înainte”, a precizat Ionuț Simionca.

Acesta mai afirmă că, în calitate de parlamentar PMP de Bistrița-Năsăud, a promovat mai multe legi importante pentru comunitatea din care face parte.

”Aș aminti două dintre acestea: Legea prin care statul este obligat să instaleze bariere la trecerile de nivel cu calea ferată – și prin această lege, care a început să fie pusă în practică, salvăm vieți. Legea Autostrăzii Nordului – a cărei aplicare este întârziată de actuala Putere – o lege care va aduce dezvoltare economică și prosperitate în județele din Nordul țării, inclusiv în Bistrița-Năsăud. Cât despre inițiativele legislative ale PMP, una dintre cele mai valoroase – prin aceea că românii și-o doresc, mai nou și-o dorește și Comisia Europeană, este cea de eliminare a pensiilor speciale. O inițiativă blocată în sertarele Parlamentului de inventatorii pensiilor speciale – de cei de la PSD și PNL. Vedem că actuala Putere se pune de-a curmezișul eliminării pensiilor speciale, punând astfel în pericol 30 de miliarde de Euro pe care România trebuie să îi obțină din PNRR. Noi spunem cu fermitate: pensiile speciale sunt un furt și trebuie anulate!”, a mai adăugat liderul PMP Bistrița-Năsăud.

Sursa citată a mai menționat că partidul din care face parte se pregătește pentru alegerile din 2024.

”PMP și-a dovedit atașamentul față de români, față de România și față de valorile dreptei conservatoare. Rămânem aceeași oameni serioși, muncitori, pe care românii știu că se pot baza, și ne pregătim pentru anul 2024 în care vom avea 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale”, a încheiat Simionca.

error: Content is protected !!