Ionuț Simionca s-a ÎNSURAT cu iubirea vieții sale: Ionela! Nuntă ca-n povești cu formații de TOP și peste 500 de prieteni alături!

Ionuț Simionca s-a căsătorit cu Ionela, aleasa inimii sale alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cununia religioasă a avut loc la Biserica din Livezile, iar petrecerea s-a ținut la Divina Events din Mijlocenii Bârgăului.

Mirii și-au făcut intrarea în jurul orei 17, alături de nași și părinți, în aplauzele celor 500 de invitați. La nuntă a fost prezentă lumea bună din întreg județul, afaceriști din imobiliare, directori de instituții și politicieni din toate partidele.

Nașii celebrului cuplu: Cristian și Camelia Iușca + Mihai și Alexandra Simionescu.

God gave me you ( Dumnezeu mi-i te-a dăruit) a fost piesa LOR!

Dansul Mirilor a avut loc pe o melodie specială, cu versuri profunde! Ionela a trăit la maxim momentul și a cântat în brațele mirelui său: „God gave me you ” – interpretată de Blake Shelton!

‘Cause God gave me you for the ups and downs
God gave me you for the days of doubt
And for when I think I lost my way
There are no words here left to say, it’s true
God gave me you
Gave me you.

După dansul mirilor, a-nceput petrecerea propriu-zisă!

 

Nuntă mare, cu formații de TOP: Taraful Rutenilor, Ghiță Munteanu și Bella Santiago!

Pe tot parcursul petrecerii s-a cântat muzică LIVE, pe scena amenajată-special în acest sens! La chef au fost invitați Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor , formație în mare vogă la acest moment.

Ghiță Munteanu a fost de asemenea invitat și a întreținut atmosfera cu piesele sale celebre iar Bella Santiago a făcut show cu câteva coveruri de excepție.

Nunta a avut de toate: delicatesuri alese, candy-bar, cocktail-bar și băuturi fine, la discreție.

Ionela, o mireasă naturală, de toată frumusețea!

Mireasa a preferat o rochie clasică, cu trenă lungă și voal, care I-au pus în valoare naturalețea. De asemenea, buchetul de flori a fost unul special: realizat din mini-cale și asortat perfect cu ținuta sa.

Mirele Ionuț Simionca a ales o ținută clasică: costum negru, cu cravată.

Ionela a fost sufletul petrecerii: mereu prezentă pe ringul de dans și cu zâmbetul pe buze. Toată noaptea, mirii au dansat alături de invitați și au întreținut atmosfera, de pe ringul de dans.

Originară din Buzău, Ionela a fost deputat și cei 2 s-au cunoscut la București, acum 5 ani.

Familia Ionelei Dobrică este extrem de influentă pe zona Buzăului și derulează afaceri în special pe construcții de drumuri. Invitații din Buzău au avut o prestanță elegantă și discretă și s-au distrat de minune în Ardeal.

Petrecerea a ținut până dimineață și a fost una de răsunet pentru întregul Județ.

Superbilor miri, redacția Ziar de Bistrița le urează Casă de Piatră!…. „Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. .. dragostea NU va pieri niciodată!”

error: Content is protected !!