Ionuț Simionca și-a depus candidatura pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Liderul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, și-a depus marți, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

El candidează din partea Alianței Dreapta Unită Bistrița-Năsăud.

Intrăm în această luptă electorală onest, bine pregătiți, avem un plan bine pus la punct, cu 10 priorități pentru județul Bistrița-Năsăud, priorități care includ programe pentru întoarcerea tinerilor acasă, întoarcerea românilor din diaspora acasă, programe pentru persoanele vârstnice, în așa fel încât să avem grijă de pensionari. Avem un proiect pentru încheierea Autostrăzii Nordului, pentru extinderea de rețele. Tot ce este nevoie la nivel județean am prins în acest proiect politic. Mai presus de toate, candidatura mea pentru președinția Consiliului Județean vine și dintr-un motiv personal: vreau să îmi cresc copilul în județul Bistrița-Năsăud, vreau să dezvolt județul pentru toți copiii noștri, să ne asigurăm că cetățenii județului nostru au un trai ridicat, un nivel de viață ridicat și că Bistrița-Năsăud iese din izolare, devine un județ prosper, un județ în care oamenii să poată să fac business, să aibă bunăstare. Din punctul nostru de vedere, perioada care urmează va fi o perioadă foarte activă. Vom fi în stradă, alături de cetățeni. Doamne ajută! Să fie într-un ceas bun!”, a spus Ionuț Simionca.

Tot marți a fost depusă și lista de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni.

De asemenea, marți și-a depus candidatura și Călin Stan, actualul viceprimar al municipiului Bistrița, care candidează pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, și au fost depuse și listele de candidați pentru fotoliile de consilieri locali.

”Astăzi am depus candidaturile atât pentru Primăria Bistrița, cât și lista completă pentru Consiliul Local din partea Alianței Dreapta Unită. Am închis și acest ciclu. De acum o să ne apucăm de treabă și împreună cu partenerii noștri vom intra în linie dreaptă pentru alegerile din 9 iunie”, a declarat președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!