Iosif Rotariu este noul antrenor al echipei de fotbal Gloria 2018

Iosif Rotariu este noul antrenor al echipei de fotbal Gloria 2018, au anunțat, vineri, oficialii clubului bistrițean.

Fostul internațional român, jucător emblematic al generației de aur vine la Bistrița să facă performanță alături echipa de fotbal a clubului nostru. Cu o carieră impresionantă ca jucător dar și cu experiență ca antrenor la naționala României, Politehnica Timișoara, FC Vaslui și FC Oradea, Iosif Rotariu va antrena începând din 1 iulie Gloria 2018. Tehnicianul s-a întâlnit astăzi cu conducerea clubului și staff-ul său, a vizitat bazele sportive și în perioada următoare va definitiva lotul și va stabili programul echipei. Bun venit la Bistrița! Mult succes!”, a transmis CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

La rândul său, noul antrenor al echipei de fotbal Gloria 2018 a precizat: ”Îmi place foarte mult proiectul care e la Bistrița, condițiile care sunt la Bistrița și nu în ultimul rând faptul că e și prietenul meu Gabi Balint aici, în Bistrița. El m-a recomandat și eu am acceptat cu mare plăcere. Ce îmi propun? Întotdeauna am fost o persoană care mi-am dorit performanță, am fost un luptător și aici, la Gloria Bistrița, îmi doresc să ajung cât mai departe în play-off și, de ce nu, îmi doresc și promovarea. Nu îmi place să pierd, întotdeauna am câștigat ca fotbalist și îmi place să câștig și ca antrenor”.

În privința condițiilor de la Bistrița, Iosif Rotariu a precizat că acestea sunt foarte bune.

”Condițiile sunt foarte bune pentru Liga a III-a. Sunt condiții chiar de Liga a II-a, jucătorii au toate condițiile aici pentru a face performanță. Sunt foarte mulțumit de ce am văzut aici. Sper ca împreună cu jucătorii, cu oamenii din staff să facem o treabă foarte bună și să ne îndeplinim obiectivul pe care ni-l propunem”, a mai spus noul antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!