ISU Bistrița-Năsăud: Apel pentru donare de sânge

În contextul tragediei de la Crevedia, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud face apel la locuitorii județului să doneze sânge pentru persoanele care au fost rănite în acest incident.

Salvatorii au nevoie de sânge, haideți sa nu rămânem indiferenți la suferința semenilor noștri care în aceste momente au nevoie de sprijinul întregii societăți pentru a avea o șansa la vindecare și o șansa la viață! În urma tragediei de la Crevedia, soldată cu aproximativ 50 de victime, este nevoie de donatori din toate grupele de sânge. Se poate dona la toate centrele de donare din țară. Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița este deschis începând cu ora 07:30 până la ora 13:00 si îi așteaptă pe cei care au mai donat anterior și care pot face un gest pentru victimele de la Crevedia. Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate către toți cei implicați în tragicul eveniment”, este apelul lansat de ISU Bistrița-Năsăud.

Mai multe explozii au avut loc, sâmbătă seară, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, evenimentul soldându-se cu două decese și 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!