Jandarmii au aplanat noaptea trecută două scandaluri. Mai mulți tineri, amendați

Echipajele Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la două scandaluri izbucnite în municipiul Bistrița. Mai multe persoane s-au ales cu sancțiuni, unele ajungând chiar și la Poliție.

Unul dintre cele două scandaluri a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 23:30, pe o stradă din Bistrița.

Doi minori și doi tineri de 22, respectiv 23 de ani au avut mai întâi un schimb de replici în contradictoriu, după care s-a iscat o altercație între aceștia. Echipajul de Jandarmerie care patrula în zonă s-a autosesizat și a intervenit pentru aplanarea scandalului și oprirea altercației dintre cei patru tineri. Ca urmare a celor constatate a fost chemată la fața locului și o ambulanță pentru a oferi îngrijiri medicale de specialitate celor în cauză. Pe numele agresorilor au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, cei patru tineri fiind conduși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. În acest caz jandarmii au aplicat și sancțiuni în valoare totală de 1.800 de lei pentru amenințare, tulburarea ordinii publice și provocarea scandalului”, a transmis Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Cel de-al doilea scandal a izbucnit în apropierea unui club din Bistrița.

”Echipajul de intervenție al Jandarmeriei a intervenit și în imediata apropiere a unui club din municipiul Bistrița, unde a izbucnit un scandal pe fondul unor nemulțumiri și al consumului de băuturi alcoolice.
În acest caz, jandarmii au aplanat conflictul în care au fost implicate cinci persoane și au aplicat sancțiuni în valoare de 2.800 de lei, pentru adresarea de injurii, provocarea scandalului și tulburarea ordinii publice”,
a mai transmis Jandarmeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *