JOB fain, la un magazin de telefoane, pe Dornei! Spot GSM oferă salariu de 500 de euro/lună + carte de muncă, la program de 8 ore! Hai să-ți depui CV-ul!

Spot GSM este un magazin modern, deschis pe strada Dornei nr. 41 care comercializează produse quality, cu garanție: telefoane, accesorii pentru mobil, huse, acumulatori, folii etc și periodic dispun de oferte imbatabile.

 

Vasile Nicolae Lupșa este managerul fimei și caută un colaborator pentru un JOB fix, de 8 ore/zi ca vânzător/vânzătoare.  Postul se adresează persoanelor care doresc să facă parte dintr-o echipă dinamică, în domeniul telefoniei mobile. Proiectul Spot GSM implică dezvoltarea unui lanț de magazine în mai multe puncte din județ și implicit, formarea unui colectiv profesionist care să relaționeze cu clienții și să ofere servicii de calitate.

 

 

 

Se oferă următoarele beneficii:

– carte de muncă pe perioadă nedeterminată
– se plătesc orele suplimentare
– program FIX, 8 ore pe zi, de luni până vineri + 2 sâmbete/lună
– salariu CASH: 1.500 de lei „în mână”
– bonus LUNAR: 1.000 de lei.
– reduceri consistente la produsele din magazin.

Cei care doresc un loc de muncă stabil și relaxant își pot depune CV-urile în magazin (str. Dornei nr. 41) sau contacta managerul pe pagina de facebook SPOT GSM.

CV-uri și solicitări de alte informații se pot depune în magazinul de pe strada Dornei sau pe adresa de email vasile.lupsa@gmail.com

Relații la telefon: 0363 730 909.

 

 

error: Content is protected !!