L-ați văzut? Un bărbat din Mureșenii Bârgăului a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 35 de ani din Mureșenii Bârgăului care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații ce ar putea să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. UPDATE: Bărbatul a fost găsit.

”Astăzi, 5 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o tânără cu privire la faptul că, în noaptea de 4/5 martie, cumnatul ei MOLDOVEANU FLORIN a plecat de la locuință și nu a mai revenit. La data plecării acesta purta o geacă de culoare verde cu portocaliu, reflectorizantă și bocanci de culoare neagră. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,65 m, greutate de aproximativ 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

ACTUALIZARE

La data de 6 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrioța-Năsăud a anunțat că bărbatul a fost găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *