La 15 ani de Leoni, la Bistrița NU s-a făcut mare tam-tam ca pe vremuri! În schimb, compania a deschis în Ucraina o fabrică nou-nouță! Vezi fotografii de la inaugurare!

Multinaționala Leoni a deschis a doua fabrică din Ucraina!  Petrecerea de inaugurare a avut loc în 29 septembrie, dată la care compania de cablaje a inaugurat investiția din vestul Ucrainei.

Fabrica din Kolomnyia a fost construită în mai puțin de 10 luni și investiția se ridică la 20 de milioane de euro. În locația respectivă pentru început vor lucra 800 de oameni. Hala are 6.500 de metri pătrați și suprafața de producție va crește, estimându-se ca până în 2020 să ajungă la 5.000 de angajați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 ani de LEONI la Bistrița s-au sărbătorit în LINIȘTE! Conducerea s-a concentrat pe deschiderea din Ucraina! Chef și concerte în Schullerwald, la sfârșit de octombrie!

Leoni a deschis fabrica din Bistrița în 2002, iar la 10 ani de activitate, compania a organizat evenimente de amploare: concerte, concursuri, întreceri sportive etc. Sărbătorirea a 15 ani de activitate s-a amânat, dar la finalul lunii octombrie, Leoni va marca 15 ani prin concerte și diverse activități în Pădurea Schullerwald.

La nivelul imaginii, Leoni Bistrița a avut de suferit în ultima perioadă, deoarece în 2016 au dispărut din conturile firmei 40 de MILIOANE de euro, iar  în 2017 a avut loc o grevă a angajaților, car a paralizat activitatea fabricii pentru o zi.

 

 

 

 

 

 

Pentru fabrica din zona fostului combinat C.P.L, Leoni a primit ajutor de stat în valoare de 9.5 milioane de euro, iar în 2014 a primit de la Guvernul Ponta 5.35 milioane de euro pentru extinderea producției și crearea a 300 de locuri de muncă. Lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. în Bistrița-Năsăud, Leoni are aproximativ 8.000 de angajați. Mai deține fabrici în Arad și Pitești, iar la nivel mondial, multinaționala Leoni are aproape 80.000 de angajați în 32 de țări, cu vânzări anuale de peste 4 miliarde de euro.

 

error: Content is protected !!