La 17.30, haideți la o lansare de carte în Biserica de pe Odobescu! Arhimandritul Dumitru Cobzaru lansează volumul: „Fiule, m-am vrut să-ți fiu candelă de ceas târziu…”

Arhimandritul Dumitru Cobzaru, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului își prezintă la Bistrița utima sa creație literară: „Fiule, m-am vrut să-ți fiu candelă de ceas târziu…” este titlul cărții care se va lansa duminică, de la ora 17.30, după slujba de Vecernie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cartea scrisă de arhimandritul Dumitru Cobzaru a fost lansată și în Spania, într-o ediție bilingvă.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Cuvântul meu de mulțumire se oprește nostalgic și dureros și la părinții și frații mei plecați în eternitate, în special la memoria Înaltpreasfințitului episcop și Mitropolitul Bartolomeu Anania și a fratelui Tudor Claudiu Caloș. Închei, încercând apoteoza. Am fost întrebat dacă fraza titlului acestei cărții , sintagma este: „Fiule, m-am vrut să-ți fiu” sau .”.. N-am vrut să-ți fiu…” răspunsul meu este că „m-am vrut vouă”, inclusiv cu mine însumi.  – declara arhimandritul Dumitru Cobzaru în cadrul lansării din Spania.

La evenimentul de duminică seara vor participa: preoții Ioan Pintea și Tudor Mudure, lec.Univ.dr. Diana Moțoc și Olimpiu Nușfelean. După lansare va avea loc un moment artistic, susținut de Cornelia Ardelean Archiudean și de grupul de copii „Doinița” al cercului militar Bistrița.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!