iurisniti cirstina

La aproape 53 de ani, fostul deputat Cristina Iurișniți a adus pe lume un băiețel

Cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 53 de ani, fostul deputat USR Cristina Iurișniți a devenit din nou mamă. Pe 29 ianuarie, aceasta a adus pe lume un băiețel care poartă numele Alexandre Ambelouis.

Un suflet-lumină, care te „alege” ca părinte la vârsta maturității depline, e un dar nesperat de la Dumnezeu! Călătoria de 9 luni a sarcinii a fost una mai lungă de fapt de la pregătirea medicală dar și psiho-afectivă pentru a reporni pe drumul devenirii a unui suflet pe care să îl iubești necondiționat! Să redevin mamă la o distanță de 27 de ani e de fapt o alegere dar și o lecție a iubirii la care nu mi-am dorit absență în catalogul nescris al credinței că dacă îți dorești cu sinceritate și smerenie ca un copil să te aleagă, lucrul acesta chiar se întâmplă. Și da, chiar daca sună a clișeu, energia minții tale implică tot universul care se mobilizează prin oameni și lucrează pentru visul tău… Orice femeie responsabilă care își dorește să trăiască experiența maternității cel puțin o dată, trebuie să trăiască intim experiența credinței că dacă îți dorești cu adevărat, totul e posibil. Miracolul științific al medicinei își dă mâna cu cel al credinței că energiile superioare pot fi accesate pentru scopuri nobile precum nașterea unui copil și mai apoi însoțirea lui necondiționată în devenirea sa”, a transmis Cristina Iurișniți într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Fostul deputat a mulțumit echipei medicale de la Clinica Sanovil care i-a fost alături pe tot parcursul sarcinii și care a făcut tot ceea ce a fost necesar pentru ca micuțul să vină pe lume în cele mai bune condiții.

Redacția Ziar de Bistrița transmite ”Felicitări!” proaspetei mame și ”Viață lungă și frumoasă!” nou-născutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *