La doar 55 de ani, un consilier superior din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice a încetat din viață

La doar 55 de ani, un consilier superior din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud a încetat din viață.

Conducerea instituției a transmis un mesaj de condoleanțe

Vestea trecerii la cele veșnice mult prea devreme, la doar 55 de ani, a colegei noastre Melinda Ani, consilier superior la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, ne-a îndurerat pe toți cei care am apreciat-o. Suntem alături de copiii Cristi și Izabela și de soțul Ioan în aceste momente grele și le transmitem sincere condoleanțe. Bunul Dumnezeu să-i aibă sufletul bun în grija Sa și să aducă alinare familiei greu încercate. Aducem un ultim omagiu colegei noastre Melinda”, a transmis Dorina Sanda Cicioc, șef Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Vestea trecerii la cele veșnice a fostei noastre colege, Melinda Ani, la doar 55 de ani ne-a întristat profund pe toți cei care am cunoscut-o, apreciat-o și respectat-o pentru optimismul și bucuria pe care o transmitea. Întreg colectivul din Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter! Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să ii dea putere pentru a trece peste acest moment greu din viață!”, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *