La Sângeorz-Băi se construiește un dispensar medical. ”Ne dorim să facilităm accesul locuitorilor la servicii medicale de calitate”

Primăria Sângeorz-Băi a emis ordinul pentru începerea lucrărilor de execuție în cadrul unui proiect mult așteptat de locuitorii orașului, anunță primarul Cătălin Bota. Acesta precizează că în orașul-stațiune va fi construit un dispensar medical, investiția fiind de peste 3 milioane de lei.

Potrivit primarului din Sângeorz-Băi, construcția va fi realizată pe strada Plopilor, în zona fostei Remize, pe o suprafață de 471 metri pătrați.

Clădirea va avea regim de înălțime P+E, iar funcțiunea va fi de dispensar medical medicină generală și de familie.

Printre funcțiunile clădirii și specialitățile medicale menționez: sală de tratament, pediatrie, stomatologie, cardiologie, cabinet medicină generală și altele. Prin proiectul acesta ne dorim să facilităm accesul locuitorilor din orașul nostru la servicii medicale specializate de tip preventiv și terapeutic de calitate, oferind un spațiu modern și condiții prielnice de desfășurare a activității medicale”, a precizat primarul Cătălin Bota.

Investiția se realizează prin Compania Națională de Investiții, valoarea fiind de circa 3 milioane de lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *