Laboratorul mobil al RAR ajunge, în 20 martie, la Budacu de Jos

Laboratorul mobil al Registrului Auto Român Bistrița-Năsăud ajunge, în data de 20 martie, în comuna Budacu de Jos, în vederea efectuării de operațiuni specifice de identificare a utilajelor agricole, anunță Primăria Budacu de Jos.

Așa cum s-a discutat în cadrul adunărilor cetățenești desfășurate până în prezent (și care vor continua în toate localitățile comunei), pentru a veni în sprijinul deținătorilor de utilaje agricole (tractoare, remorci etc.) din comuna Budacu de Jos, Registrul Auto Român Bistrița-Năsăud va desfășura o acțiune la nivelul comunei pentru verificarea utilajelor în vederea emiterii documentelor necesare pentru înregistrare/înmatriculare (cărți tehnice). Această acțiune se va desfășura în data de 20 martie 2024”, a transmis Primăria Budacu de Jos.

Cetățenii care doresc să beneficieze de serviciile celor de la RAR Bistrița-Năsăud vor trebui să se înscrie.

Având în vedere că RAR poate verifica cel mult 15 utilaje/zi, va rugăm să vă înscrieți în prealabil la Primărie, principiul fiind acela de ‘primul venit, primul servit’”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Budacu de Jos, care menționează că, în cazul în care vor exista mai multe solicitări, se va organiza încă o acțiune de acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *