Lemn pentru încălzirea locuințelor, de vânzare prin Direcția Silvică Bistrița-Năsăud

Direcția Silvică Bistrița-Năsăud informează populația că oferă spre vânzare lemn paletizat pentru încălzirea locuinței, de la depozitul din incinta Pepinierei Sărata.

Într-o informare postată pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, instituția precizează că lemnul vine în pachete colet de 1,17 mc, iar prețul diferă în funcție de specia de lemn și procentul de amestec.

Astfel, ”pentru 75% esențe foioase tari și 25% rășinoase prețul este de 600 lei/palet fără TVA (echivalent a 513 lei/mc, fără TVA), iar pentru 100% rășinoase prețul este de de 500 lei/palet fără TVA (echivalent a 428 lei/mc, fără TVA)”, precizează Direcția Silvică Bistrița-Năsăud.

Transportul lemnului la destinație pentru distanțe de până la 15 km și un volum minim achiziționat de 6 paleți este gratuit, iar pentru distanțe de peste 15 km, la cerere, se poate asigura transportul contracost (se plătește diferenta de distanță peste 15 km).

Direcția Silvică precizează că lemnul pentru încălzirea locuinței se poate deconta și cu cardurile de compensare a energiei prin Poșta Română.

Solicitările se primesc la sediul Direcției Silvice Bistrița-Năsăud (tel. 0263.232.743, e-mail: office@bistrita.rosilva.ro) și Ocolului Silvic Bistrița (e-mail: bistrita@bistrita.rosilva.ro) din mun. Bistrița, Str. General Grigore Bălan, nr. 21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *