LEONI a încheiat un parteneriat cu filiala județeană a Asociației Naționale a Surzilor din România

LEONI Wiring Systems, producător de sisteme de cablaje pentru industria auto la nivel global și unul dintre cei mari angajatori din România, semnează un parteneriat cu Asociația Națională a Surzilor din România (ANSR), filiala din Bistrița-Năsăud. Prin această colaborare, LEONI România își întărește promisiunea privind promovarea incluziunii sociale și sprijinirea comunității persoanelor cu deficiențe de auz.

Parteneriatul dintre LEONI și A.N.S.R. se bazează pe dorința comună de a crea un mediu de lucru incluziv și se a oferi oportunități egale pentru toate persoanele. În Bistrița-Năsăud suntem cel mai mare angajator privat. Din această poziție, credem că este responsabilitatea noastră să sprijinim integrarea persoanelor vulnerabile. În cadrul acestui parteneriat, LEONI Bistrița a început procesul de recrutare a persoanelor recomandate de A.N.S.R. Angajamentul nostru este să asigurăm un mediu de lucru deschis, ce oferă tuturor angajaților și candidaților șanse egale și sprijin pentru integrare și dezvoltare profesională. De asemenea, avem în vedere extinderea acestui parteneriat în toate fabricile noastre din România”, precizează Silviu Apostol, director de comunicare și public affairs al LEONI România.

Asociația Națională a Surzilor din România este reprezentată în această colaborare de Cătălin Mileșan, interpret oficial al persoanelor din asociație. El va fi prezent în primele zile de muncă ale noilor angajați pentru a oferi suport atât fabricii, cât și angajaților cu deficiențe de auz, asigurând o comunicare eficientă și facilitând acestora mediul de lucru.

Nu vrem ca persoanele cu deficiențe de auz să fie o comunitate ignorată și izolată. Acest lucru m-a motivat să deschid în Bistrița-Năsăud o filială a Asociației Naționale a Surzilor din România și să fiu interpretul lor în orice interacțiune unde este nevoie de traducere. Parteneriatul cu fabrica LEONI înseamnă foarte mult pentru aceste persoane care vor avea șansa de a obține un loc de muncă și vor avea sprijin pentru o mai bună integrare în comunitate”, adaugă preotul Cătălin Mileșan, interpret oficial al Asociației Naționale a Surzilor, filiala Bistrița.

”LEONI și Asociația Națională a Surzilor din România sunt încrezătoare că această colaborare va avea un impact pozitiv atât în comunitatea locală în primă fază, cât și la nivel național ulterior, și va oferi noi oportunități pentru persoanele cu deficiențe de auz. Toți cei implicați în acest parteneriat sunt dedicați promovării incluziunii și diversității și vor lucra împreună pentru a crea un exemplu demn de urmat în industria automotive”, se mai arată într-un comunicat de presă al companiei.

Despre Grupul LEONI

LEONI este un furnizor global german de produse, soluții și servicii pentru gestionarea energiei și a datelor în industria auto. Lanțul valoric variază de la cabluri standardizate și speciale până la sisteme de cablaj extrem de complexe și componentele aferente, de la dezvoltare până la producție. Ca partener de inovație cu o expertiză distinctă în dezvoltare și sisteme, LEONI susține clienții săi pe calea către concepte de mobilitate tot mai durabile și conectate, de la conducerea autonomă la soluții alternative, precum și la sistemele de încărcare. În acest sens, LEONI dezvoltă soluții de cablaje de generație următoare și sisteme de cabluri care reduc complexitatea și permit niveluri mai ridicate de automatizare, de exemplu prin arhitectura zonală. Grupul de companii listat pe piață are aproximativ 100.000 de angajați în 28 de țări și a generat vânzări consolidate de 5,1 miliarde de euro în 2021.

Despre LEONI România

Grupul LEONI este prezent în România din 1999, având aproape 12.000 de angajați (mai mult de 10% din forța de muncă globală a grupului), trei fabrici principale (în Arad, Bistrița și Pitești) și alți câțiva sateliți de producție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!