Leoni caută să angajeze încă o mie de persoane! Ce salarii oferă compania, care de 15 ani activează în Bistrița?

Compania Leoni marchează, astăzi, 15 ani de activitate la Bistrița, prilej cu care a pregătit angajaților un eveniment de amploare. Concerte, invitați speciali, concursuri, activități pentru cei mari și pentru cei mici și alte surprize au pregătit organizatorii pentru această după-amiază, în complexul Heidenfeld din Viișoara.

În plus, în această dimineață, Leoni a organizat și Ziua Porților Deschise, prilej cu care orice bistrițean a avut posibilitatea să efectueze un tur al fabricii, care în prezent numără peste 7.600 de angajați.

Conducerea Leoni afirmă că și anul viitor se vor face angajări. Potrivit managerului Sorin Ghiță, compania va fi dispusă să angajeze o mie de persoane, negând orice zvon potrivit căruia Leoni ar putea pleca din Bistrița.

Oferim un loc de muncă oricărei persoane care doreşte să vină la noi … Vom mai angaja o mie de oameni, fiind astfel o forţă pe piaţa de muncă a judeţului şi nu numai. Nu am planificat nici o plecare din zonă şi nu fac bine firmei astfel de zvonuri. Firma nu are planificat decât un viitor bun la Bistriţa, oraş care, din fericire pentru noi, reprezintă vârful de lance în România. Suntem extrem de focalizaţi pe angajaţii noştri” a precizat Sorin Ghiță.

Managerul a completat că ”nivelul de salarizare este extrem de competitiv din moment ce absorvim toată forţa de muncă din zonă”.  

În ceea ce privește salariile, acestea pornesc de la 1.550 de lei și pot urca semnificativ în funcție de anumite criterii, acordându-se bonusuri pentru prezență, performanță și calitate.

”Noi începem cu 1.550 de lei, plus bonusuri de 150 de lei pentru performanță, calitate, prezență, care după două luni pot ajunge la 250 de lei, iar pe urmă, în funcție de vechimea în companie, salariul de bază crește la 1.600 – 1.650 lei. Mai avem bonusuri de fidelitate pentru angajații care au mai mult de trei ani în companie, iar pe urmă, la un anumit interval de timp  mai au un procent la salariul de bază ca și spor de fidelitate în companie. Oferim bonuri de masă care sunt în valoare de 12 lei, oferim transport gratis plus diferite facilități împreună cu Selgros, Vodafone și diferiți furnizori cu care noi lucrăm, astfel încât angajații să aibă anumite beneficii în calitate de cumpărători” a precizat Alina Mureșan – manager Resurse Umane.

În plus, compania Leoni colaborează și cu Extensia Bistrița a Universității Tehnice, dar și cu alte universități, având programe de burse dedicate studenților. Aceștia pot lucra cu un program de 6 ore. Anul acesta, 34 de studenți lucrează la Leoni, iar în trecut, alți 15 care au beneficiat de programul de burse și au terminat studiile universitare au rămas să muncească pe posturi de ingineri în cadrul Leoni.

În cele două fabrici de la Bistrița au fost investite peste 130 de milioane de euro.

error: Content is protected !!