Liberalii vor să-l ȚÂPE pe Vasile Moldovan din partid. „Pentru trădare!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ioan Peteleu va propune EXCLUDEREA lui Vasile Moldovan din rândul consilierilor PNL. Acesta îndeamnă electoratul de dreapta să-l taxeze pe pensionarul ajuns la 68 de ani, care „se face de râs prin candidatura sa” pentru funcția de primar de Bistrița, din partea ALDE.

Iată scrisoarea de amenințare adresată de Ioan Peteleu, cel care se vrea a fi călăul lui Moldovan.

 

Fost primar, actual trădător, viitor necunoscut

 

Este rușinos modul în care unele persoane publice, fără coloană vertebrală, înțeleg să facă politică. Când ști că tipul acesta de om a condus destineleunui oraș ca Bistrița vreme de opt ani, e chiar trist. Din păcate, demnitatea umană și înțelepciunea sunt valori pe care le găsim din ce în ce mai rar în societatea noastră.

Evident și vizibil este faptul că unii oameni care ajung la o vârstă respectabilă (68 de ani în cazul de față) nu se știu retrage în culmea gloriei ruinându-și singuri, prin gesturi mărunte, tot ce au construit o viață în materie de caracter și personalitate. Această lipsă de etichetă denotă un comportament care nu se bazează pe reguli și nici pe valori, cu atât mai puțin pe cele liberale, ci doar pe interese personale.

Pentru mine personal nu a fost o mare surpriză această dezertare, mai ales după comportamentul lui Vasile Moldovan din ședința Consiliului Local din luna decembrie 2015 când i-a votat “la schimb” amicului Crețu proiectul prin care au crescut taxele și impozitele în municipiul Bistrița. E dezamăgitor, spun eu, pentru colegii din partid care l-au susținut să ocupe în două mandate fotoliul de primar și cărora le-a condus destinele în calitate de președinte al organizației municipale.

Lipsa luării unei decizii la momentul respectiv privind aplicarea unei sancțiuni pe linie de partid și neacceptarea propunerii ca astfel de persoane să nu se mai regăsească pe listele de candidați ai Partidului Național Liberal a condus la rezultatul de astăzi. Trăiesc cu speranța că cetățenii acestui oraș vor sancționa în 5 iunie, cu vârf și îndesat, asemenea gesturi și asemenea comportamente care nu pot constitui exemple de urmat pentru generațiile viitoare. Nici în politică, nici în societate.

Acceptând candidatura din partea ALDE, Vasile Moldovan se situează în afara Partidului Național Liberal și nu face altceva decât să-i facă jocul lui Crețu care jubilează deja. Mai mult, acesta îngroașă rândul traseiștilor politici și își asigură un loc respectabil la coșul de gunoi al istoriei politice locale.

Pentru acest fapt, în calitate de membru al BPJ-BN al PNL, voi propune în ședința din această săptămână, retragerea sprijinului politic și efectuarea demersurilor pentru încetarea mandatului de consilier local al domnului Moldovan Vasile.

 

Ioan Peteleu – consilier local PNL

 

 

error: Content is protected !!